Prakawis kita - Gaofuheng Electric Technology Co., Ltd

Babagan awake dhewe

2

Shenzhen Gaofuheng Electric Technology Co., Ltd. iku sawijining One-mungkasi donya panyedhiya Electronic Manufacturing Service in OEM & ODM jinis panutup PCB fabricate, part Jasa Déwan, program, test fungsi, plastik injeksi jamur, packaging lan logistics wiwit 2008.

sawetara pengalaman produk kita kalebu perabot ngarep, electronics konsumen, kontrol industri, sistem weker geni, perabot pawon, peralatan medical, sistem audio mobil, komputerisasi lan telekomunikasi, etc.

We kudu 8 garis Déwan lengkap, kalebu mesin SMT saka kacepetan medium kanggo kacepetan dhuwur saka Juki Brands, Lead-free mesin wavesoldering lan mesin Reflow, otomatis solder tempel printer, X-ray pengawas lan stasiun nulis ulang BGA, Testers ICT, peralatan AOI, selaras FCT Jadwal testing uga Lab testing kita kanggo kabeh jinis stabilitas lan testing linuwih.

Kita pracaya ing kualitas lan layanan, kang unsur wigati kanggo menang pasar. Kita mesthi wis darmabakti kanggo ningkatake kualitas lan layanan liwat upgrade saka kita fasilitas uga pengalaman customer lan saran. tim dodolan kita uga sarwa karo skill pakar komunikasi lan nanggepi cepet kanggo priksaan.

We seneng nggawe sama win-win bebarengan karo kowé. Hubungi kita dina iki.


Tampilan Online Chat!