FAQs - Gaofuheng Electric Technology Co., Ltd

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: Apa kang file sampeyan nggunakake ing pabrikan Papan gundhul?

A: RS-274X Gerber, 274D, Eagle lan AutoCAD kang DXF, DWG

Q: Bakal file PCB kita dicenthang?

A: Ya. data bakal dicenthang dening tim Engineers kita. Yen kita temokake masalah technical utawa duwe inquires sembarang kita bakal ngubungi panjenengan lan ngatasi masalah bebarengan.

Q: file apa kowe kudu ing proyèk PCBA?

A: Kejabi file PCB, ing XY DATE (Pick lan Place) file lan file Position Components uga needed.

Q: Carane aku bisa ngerti Processing babagan PCB utawa supaya PCBA?

A: Saben Customer bakal duwe sale kanggo kontak karo sampeyan. jam kita apa: AM9: 00-PM6: 00 (Beijing Time) saka ana kanggo ana. Kita bakal reply email ing 2 jam ing wektu kita apa. Lan sampeyan uga bisa kontak karo telpon sales kita yen urgent.

Q: Bakal kita prodhuk dites sadurunge pangiriman?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani Fungsi Circuit Testing yen sing nyedhiyani kita cara testing.

Q: Apa sing nyedhiyani layanan delivery cepet?

A: ya, kita bisa nyedhiyani layanan delivery cepet miturut kabutuhan.

Q: bakal nggunakake bagean alternatif tanpa notifying kita?

A: ora, kita bakal nggunakake bagean alternatif mung sawise persetujuan saka customer.


Tampilan Online Chat!