kulkas PCBA2

kulkas PCBA2

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    713fe1e21 ngecor plastik lan injeksi

    Sheet stamping logam lan punching stamping mati

    garis Painting

    Die Casting garis

    garis Powder nutupi

    Silkscreen lan pad printing

    Dhuwur-kacepetan SMT lan DIP Déwan PCB

    Kita saged saka nyediakake biaya efektif lan kualitas dhuwur Manufaktur vertikal layanan saka patemon PCB kanggo patemon cilik final

    teknologi lumahing-gunung (SMT)

    Kita sawetara produk bangunan pengalaman: industri, automotive, komputerisasi, panyimpenan, konsumen, instrumen, medical, jaringan, peripherals, lan telekomunikasi

    We kudu workshop alat kita dhewe kanggo nyedhiyani pas wektune lan kualitas ngecor kanggo bagean plastik injeksi lan perkakas

    prints Customized, specifications lan / utawa conto olèh

    Bahan: ABS, PP, Pom, PVC, TPR, TPU, lan PA + serat kaca utawa bahan tartamtu marang panyuwunan customer kang

    requirement Product kaya dual-injeksi, suhu-toleransi dhuwur, atose dhuwur, lan liya-liyane kasedhiya marang panyuwunan

    Flexible lumahing ngrampungake kayata Chrome plating, lukisan, transfer banyu printing, susunan, lan liyane kasedhiya

    We offer solusi total kanggo idea customer karo in-house produksi / Déwan lan program outsourcing

    We offer rembugan engineer kanggo designs selaras kanggo dandan produksi lan daya iki biaya

                                          PABRIK WISATA      

    6c1e1c05 7a2bd939 9fe4f47e
    85c71a9f 489bc4e2 956d1bc5
     AOI MESIN   c7ce3f92  c2287f4c

    13

    FLOWCHART PRODUKSI 

    PCBA-Proses-FlowchartMETHOD PACKING 2

    7fbbce231


  • Previous:
  • : Next

  • Related Produk