Shenzhen Gaofuheng Electric Téhnologi Co., Ltd. mangrupa Hiji-eureun di sakuliah dunya panyadia Electronic Manufaktur Service di OEM & ODM tipe ngawengku PCB fabricate, bagian ngayakeun, assembly, programming, uji fungsi, plastik suntik kapang, bungkusan na logistik saprak produk 2008.Our rentang pangalaman ngawengku Perkakas imah, éléktronika konsumén, kontrol industri, sistem alarem seuneu, Perkakas pawon, alat-alat médis, sistem audio mobil, komputasi jeung telekomunikasi, jrrd

  • 10 taun pangalaman

    10 taun pangalaman

  • Service TURNKEY Hiji STOP

    Service TURNKEY Hiji STOP

  • tim PROFESSSIONAL

    tim PROFESSSIONAL

  • Kuantitas leutik ditarima

    Kuantitas leutik ditarima

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!