Nepangkeun - Gaofuheng Electric Téhnologi Co., Ltd

Tentang Kami

2

Shenzhen Gaofuheng Electric Téhnologi Co., Ltd. mangrupa Hiji-eureun di sakuliah dunya panyadia Electronic Manufaktur Service di OEM & ODM tipe ngawengku PCB fabricate, bagian ngayakeun, assembly, programming, uji fungsi, plastik suntik kapang, bungkusan na logistik saprak 2008.

rentang pangalaman produk urang kaasup Perkakas imah, éléktronika konsumén, kontrol industri, sistem alarem seuneu, Perkakas pawon, alat-alat médis, sistem audio mobil, komputasi jeung telekomunikasi, jrrd

Urang kudu 8 garis assembly lengkep, kaasup mesin SMT tina speed sedeng pikeun speed luhur Juki merek, Diterangkeun bébas mesin wavesoldering tur mesin reflow, otomatis solder némpelkeun printer, X-ray Kur'an sarta stasiun rework bga, testers ICT, alat-alat AOI, ngaropéa FCT fixtures nguji sakumaha ogé lab nguji urang keur sagala jinis stabilitas jeung nguji réliabilitas.

Simkuring percanten kualitas sarta jasa, nu elemen krusial meunang pasar. Kami geus salawasna geus dedicated ka ngaronjatkeun kualitas sarta layanan ngaliwatan pamutahiran ti fasilitas kami ogé pangalaman customer jeung eupan balik. Tim jualan kami oge cemerlang kalawan skill ahli komunikasi jeung respon gancang panalungtikan Anjeun.

Simkuring hoyong nyieun kerja sama win-win bareng jeung anjeun. Mangga wartosan kami kiwari.


WhatsApp Online Chat!