kapang mobil

kapang mobil

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    713fe1e21 molding plastik sarta suntik

    Lambaran stamping logam jeung punching na stamping mati

    garis lukisan

    Maot casting garis

    garis bubuk palapis

    Silkscreen na Pad percetakan

    -Speed ​​tinggi SMT na dip keur assembly PCB

    Kami sanggup nyadiakeun waragad éféktif jeung kualitas luhur manufaktur nangtung jasa ti assembly PCB mun assembly hal final

    téhnologi permukaan-Gunung (SMT)

    Kami rentang produk wangunan pangalaman: industri, otomotif, komputasi, gudang, konsumen, instrumentation, médis, jaringan, périferal, sarta telekomunikasi

    Simkuring gaduh bengkel alat kami sorangan nyadiakeun timely sarta kualitas molding pikeun bagian palastik suntik na tooling

    prints ngaropéa, spésifikasi jeung / atawa sampel anu wilujeng sumping

    Bahan: ABS, PP, POM, PVC, TPR, TPU, sarta Pa + serat gelas atawa bahan husus kana pamundut customer urang

    sarat produk kawas dual-suntik, hawa-ketahanan tinggi, teu karasa luhur, jeung nu lianna nu aya kana pamundut

    Fléksibel permukaan finish kayaning plating Chrome, lukisan, mindahkeun cai percetakan, tékstur, sarta leuwih anu sadia

    Urang nawiskeun solusi total ka gagasan customer urang jeung di-imah produksi / assembly sarta program outsourcing

    Urang nawiskeun rundingan insinyur mun desain ngaropéa pikeun perbaikan produksi jeung hemat cost

                                          pabrik wisata      

    6c1e1c05 7a2bd939 9fe4f47e
    85c71a9f 489bc4e2 956d1bc5
     AOI mesin   c7ce3f92  c2287f4c

    13

    FLOWCHART produksi 

    PCBA-Prosés-Flowchartmetoda paking 2

    7fbbce231


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Produk patali