FAQs - Gaofuheng Electric Téhnologi Co., Ltd

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Q: Naon urang file anjeun make di fabrikasi dewan bulistir?

A: RS-274X Gerber, 274D, Samoja jeung AutoCAD urang DXF, DWG

Q: Dupi file PCB urang jadi dipariksa?

A: Sumuhun. data anjeun bakal dipariksa ku Tim Insinyur urang. Lamun urang manggihan naon isu teknis atanapi gaduh inquires sagala kami wartosan iyeu maneh na ngajawab masalah babarengan.

Q: file Naon urang ngalakukeun nu peryogi di proyek PCBA?

A: Di sagigireun file pcb, anu XY Tanggal (Nyokot na Tempat) file na file Posisi komponén anu ogé diperlukeun.

Q: Kumaha carana abdi tiasa terang ngolah ngeunaan PCB abdi atanapi urutan PCBA?

A: Unggal Palanggan moal boga diobral ngahubungan sareng anjeun. jam urang bisa dipake: AM9: 00-PM6: 00 (Beijing Time) ti Senen nepi ka Jumaah. Urang bakal ngawalon surélék anjeun dina 2 jam dina jangka waktu urang berpungsi. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kalawan ponsel jualan urang urang lamun urgent.

Q: Dupi produk urang diuji saméméh kiriman?

A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun Fungsi Circuit Tés lamun nyadiakeun kami metodeu nguji.

Q: Naha anjeun nyadiakeun layanan pengiriman rusuh?

A: enya, urang bisa nyadiakeun layanan pengiriman rusuh nurutkeun pangabutuh anjeun.

Q: bakal Anjeun nganggo bagian alternatif tanpa ngawartosan urang?

A: teu, urang bakal make bagian alternatif wungkul sanggeus persetujuan ti customer.


WhatsApp Online Chat!